FORUM GILDII SMURF

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-01-17 16:30:23

bochen530
Guild Member
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 47.0.2526.111

Podanie Rogalplis

1. Informacje o sobie [wiek, imię, kilka słów czym się zajmujesz (szkoła/praca etc.)]:Kamil 22 lat. Pracuje na jedna zmianę poranną i 2 razy w tygodniu mam trening [dblpt])
2. Rasa, klasa oraz rola w raidzie(tank.dps,heal): Orc Rogue Dps
3. Opisz swoją dostępność na raidach (raidujemy od niedzieli do piątku 19:30-23:00): Jestem dostępny w tych godzinach every day [dblpt]D
4. Kto mógłby Cię polecić z gildii?: Mazurinioo
5. Poprzednia gildia i powód dla którego ją opuściłaś/eś?: Skończyłem grę pristem Cohem na Poziomie 5/5 SWP . Pierwsza postacią w wowie był rogue, i chciał bym ponownie raidowac lecz już nie pristem a rogalem. Raidowałem w Last Mistakach - powód opuszczenia to nie ma bo nie opuściłem lecz skończyłem grę, gdyż byłem jednym z lepszych healerów i nigdy nie mogłem iść altem na raid [dblpt])
6. Jakie jest twoje doświadczenie raidowe oraz posiadane sety resi(shadow, fire dla tankow):Jak już wspomniałem to mam 5/5  swp a rogalem raczej nie potrzeba setów [dblpt])
7. Czy posiadasz teamspeak 3?: Oczywiście
8. Screen z okna logowania postaci:http://www14.zippyshare.com/v/8cWkGRIf/file.html
9. Jakich addonów używasz do raidowania oraz screen z ui raidowego: recount omen
10. Link do armory postaci:http://armory.hellground.net/character-sheet.xml?r=HellGround&n=Rogalplis
11. Alty (klasa, spec, staty):Brak altów chce mieć jedną postać i ubrać jak tylko dam rade !

12. Od siebie . - W najbliższym momencie będę zmieniał dużo w tym rogue gdyż dziś wymieniłem go przez market za prista Zoa.  Mowa o Profesjach 100 % będę wbijał LW po bębny  przydatne  w raidzie. Mam pieniądze już prawie całe na łapki sunmotkowe, nastepnym krokiem będzie finger . Dobije repki dozbieram bojki na itemy (klata, Legi) resztę jakoś dozbieram na raidach o ile zostanę przyjęty. Pozdrawiam , rogalplox [dblpt])   [dblpt]beer[dblpt]  [dblpt]p

#2 2016-01-17 16:41:06

Tygrysiek
Administrator
Liczba postów: 6
Windows 7Opera 34.0.2036.41

Odp: Podanie Rogalplis

1.Nie ładnie kłamać bo LM nie ubili 5/5 swp
2. Rogali mamy 2 aktywnych i nie widze potrzebny by był kolejny
Ja na NIE chyba że nagle wynajdziesz jakiegoś heala [sred])

#3 2016-01-18 01:18:17

Sachemet
Administrator
Liczba postów: 27
Windows 8Chrome 47.0.2526.111

Odp: Podanie Rogalplis

Rogali mamy aktywnych więc jestem na NIE

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum